Introductie

Leef elke dag met de Funny Side Up!

Funny Side Up | Sandra Bruin

Mijn naam is Sandra Bruin, designer en illustrator van Funny Side Up. Mijn mot­to is ‘Leef elke dag met de Funny Side Up’, dus met de blije en grappige kant naar boven. Zie het mooie in de dagelijkse en Be Postive! Ik hoop dat je dat motto terugvindt in mijn illustraties en handlettering.

Ik vind tekenen, met potlood en papier, het allerleukst! Met mijn illustraties en hand­lettering maak ik kaarten, posters, kalenders en nog veel meer. Ik probeer de collectie regelmatig uit te breiden met meer artikelen.

Nadat ik mijn opleiding Grafisch Ontwerp en Illustratie aan the George Street School of Art in Dumfries (Schotland) had afgerond, heb ik een aantal jaren als freelance designer gewerkt. Omdat ik zoveel ideeën heb en had liggen ben ik ge­start met Funny Side Up. Dit geeft me heel veel plezier en energie!

Mijn kaartencollectie en stationery producten zijn verkrijgbaar in de online store van Hallmark.nl en in diverse winkels in de BeNeLux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland via Hallmark.

Naast de Funny Side Up collectie werk ik met groot enthousiasme voor andere bedrijven. Ik vind het heel erg leuk om een product en/of illustratie te ontwikkelen en samen een mooi eindresultaat te bereiken! Op de portfolio pagina staan voorbeelden van mijn werk.

Vind je de Funny Side Up stijl leuk? Wil je deze stijl gebruiken voor je bedrijf, (web)winkel of voor een artikel dat je wilt verkopen? Twijfel niet en neem contact met me op. Laten we samenwerken!