Introductie

Leef elke dag met de Funny Side Up!

Funny Side Up | Sandra Bruin

Hallo, mijn naam is Sandra Bruin, designer en illustratrice van Funny Side Up. Mijn mot­to is ‘Leef elke dag met de Funny Side Up’, dus met de blije en grappige kant naar boven. Zie het mooie in de dagelijkse en Be Postive! Ik hoop dat je dat motto terugvindt in mijn illustraties en handlettering.

Ik vind tekenen, met potlood en papier, het allerleukst! Met mijn illustraties en hand­lettering maak ik kaarten, posters, kalenders en nog veel meer. Mijn collectie wordt steeds groter en dat zie je ook op deze site.

Nadat ik mijn opleiding Grafisch Ontwerp en Illustratie aan the George Street School of Art in Dumfries (Schotland) had afgerond, heb ik een aantal jaren als freelance designer gewerkt. Omdat ik zoveel ideeën heb en had liggen ben ik ge­start met Funny Side Up. Dit geeft me heel veel plezier en energie!

Mijn kaartencollectie en stationery producten zijn verkrijgbaar in de online store van Hallmark.nl en in diverse winkels in de BeNeLux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland via Hallmark.

Naast Funny Side Up ontwerp en illustreer ik ook voor andere bedrijven en winkels. Voor Unicef bijvoorbeeld ontwerp ik kaarten en cadeau artikelen. Deze zijn in heel Europa te koop via de Unicef webshop en bij IKEA in Nederland.