Portfolio

Paperclip wenskaarten

Words Up is een serie van 48 wenskaarten in een kaartenmolen met goudfolie en een kleine gemstone. Elk design bevat een leuke uitroep, een inspirerende quote of een mooie tekst. Veel van deze teksten zijn zelfs voor meerdere gelegenheden te gebruiken wat de kaarten ontzettend veelzijdig maakt.

Paperclip wenskaarten

Bright Days Forever is een serie van 64 wenskaarten in een kaartenmolen en in verschillende formaten. Deze vrolijke geillustreerde designs zijn voor alle gelegenheden, verjaardag, geboorte, huwelijk enzovoort. Met zachte flockprint en goudfolie een lust voor het oog en fijn om te verzenden of te geven.

Paperclip Agenda’s en Kalenders

Voor PaperclipCards mocht ik de family planner ontwerpen voor 2023. Voor 2024 ligt deze al klaar samen met meerdere agenda’s en zelfs 2025 is al over nagedacht!

Greetz wenskaarten

Funny Side Up kaarten staan nu online bij Greetz..!
Neem je een kijkje op de site?

Moonpig wenskaarten

Een exclusieve serie van (personaliseerbare) wenskaarten voor Moonpig. De collectie groeit gestaag want deze wordt steeds aangevuld met nieuwe designs. Handgeschreven boodschappen samen met leuke illustraties en de mogelijkheid om je eigen tekst en foto te uploaden zorgen ervoor dat het een feestje is om te versturen en te ontvangen!

Triggered Emotions

Voor het unieke Nederlandse bedrijf Triggered Emotions ontwikkelde ik een serie van 12 licht- en geluidskaarten. Daarnaast mocht ik ook een nieuwjaarskaart voor hen ontwerpen. Wat een leuke opdracht!

Hallmark kerstdesigns

In 2019 ontwierp ik een serie van 40 verschillende kerstdesigns voor een Hallmark winkeldisplay. Dit was een hele leuke opdracht, ik hou er van om kerst te tekenen en kon me hierin helemaal uitleven!

Funny Side Up kussens

Een serie van 9 kussens in 3 verschillende formaten voor mijn eigen merk Funny Side Up.

Theeverpakkingen

In 2019 kreeg ik de opdracht voor 8 Verschillende theeverpakkingen ontworpen voor Hallmark. De illustraties geven de smaken weer.

Unicef

Wenskaarten, XL kleurplaten, stationery en gift producten ontworpen en geïllustreerd voor Unicef. Deze worden in Europa verkocht in verschillende winkels en online.
De kaartenseries zijn ook verkijgbaar bij Ikea in Nederland.

Hallmark planners/kalenders

Agenda’s, weekplanners, maandplanners, familieplanners en verjaardagskalenders geïllustreerd voor Hallmark van 2019 tot 2021. Verkocht in verschillende winkels en online in de BeNeLux, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Hallmark wenskaarten

Doosje met 6 verschillende wenskaarten geïllustreerd voor Hallmark. Verkocht in verschillende winkels en online in de BeNeLux, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. (2019)

Licentie

Ik werk veel op licentiebasis en ik zou graag met je samewerken! Interessante illustratie projecten, lettering en visualisatie voor kaar- ten, posters, stationery, magazines, boeken, kleding, website banners etc. Dit kan beide print of digitaal zijn.