Portfolio

Paperclip wenskaarten

Een serie van 48 wenskaarten met goudfolie en gemstones. Elk design bevat een leuke uitroep, een inspirerende quote of een mooie tekst. Veel van deze teksten zijn zelfs voor meerdere gelegenheden te gebruiken wat de kaarten ontzettend veelzijdig maakt.

Greetz wenskaarten

Funny Side Up kaarten staan nu online bij Greetz..!

Neem je een kijkje op de site?

Moonpig wenskaarten

Een exclusieve serie van (personaliseerbare) wenskaarten voor Moonpig. De collectie groeit gestaag want deze wordt steeds aangevuld met nieuwe designs. Handgeschreven boodschappen samen met leuke illustraties en de mogelijkheid om je eigen tekst en foto te uploaden zorgen ervoor dat het een feestje is om te versturen en te ontvangen!

Hallmark kerstdesigns

In 2019 ontwierp ik een serie van 40 verschillende kerstdesigns voor een Hallmark winkeldisplay. Dit was een hele leuke opdracht, ik hou er van om kerst te tekenen en kon me hierin helemaal uitleven!

Funny Side Up kussens

Een serie van 9 kussens in 3 verschillende formaten voor mijn eigen merk Funny Side Up.

Theeverpakkingen

In 2019 kreeg ik de opdracht voor 8 Verschillende theeverpakkingen ontworpen voor Hallmark. De illustraties geven de smaken weer.

Unicef

Wenskaarten, XL kleurplaten, stationery en gift producten ontworpen en geïllustreerd voor Unicef. Deze worden in Europa ver- kocht in verschillende winkels en online.
De kaartenseries zijn ook verkijgbaar bij Ikea in Nederland.

Hallmark planners/kalenders

Agenda’s, weekplanners, maandplanners, familieplanners en verjaardagskalenders geïllustreerd voor Hallmark van 2019 tot 2021. Verkocht in verschillende winkels en online in de BeNeLux, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Hallmark wenskaarten

Doosje met 6 verschillende wenskaarten geïllustreerd voor Hallmark. Verkocht in verschillende winkels en online in de BeNeLux, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. (2019)

Poppie

Een serie illustraties voor het nieuwe kraamzorgboek en website van Poppie kraamzorg.

www.verloskundigen-poppie.nl

Havelaar

Voor Havelaar verpakkingen bedacht ik verschillende designs voor verpakkingen voor de feestdagen. Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaarsdozen klaar voor personalisatie met bedrijfslogo.

Licentie

Ik werk veel op licentiebasis en ik zou graag met je samewerken! Interessante illustratie projecten, lettering en visualisatie voor kaar- ten, posters, stationery, magazines, boeken, kleding, website banners etc. Dit kan beide print of digitaal zijn.