Portfolio

Hallmark wenskaarten

Een serie van 48 goudfolie wenskaarten met verschillende quotes en verjaardagswensen gecreërt voor Hallmark. De handgeschreven boodschap in goudfolie geeft deze kaartserie een extra luxe uit­stra­ling. Ze zijn te koop in verschillende landen zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië.

Moonpig wenskaarten

Een exclusieve serie van (personaliseerbare) wenskaarten voor Moonpig. De collectie groeit gestaag want deze wordt steeds aangevuld met nieuwe designs. Handgeschreven boodschappen samen met leuke illustraties en de mogelijkheid om je eigen tekst en foto te uploaden zorgen ervoor dat het een feestje is om te versturen en te ontvangen!

Hallmark kerstdesigns

Een serie van 40 verschillende kerstdesigns voor een Hallmark winkeldisplay. Dit was een hele leuke opdracht, ik hou er van om kerst te tekenen en kon me hierin helemaal uitleven!

Funny Side Up kussens

Een serie van 9 kussens in 3 verschillende formaten voor mijn eigen merk Funny Side Up.

Theeverpakkingen

8 Verschillende theeverpakkingen ontworpen voor Hallmark. De illustraties geven de smaken weer. Deze kunnen besteld worden op www.hallmark.nl samen met een bijpassende kaart.

Unicef

Wenskaarten, XL kleurplaten, stationery en gift producten ontworpen en geïllustreerd voor Unicef. Deze worden in Europa ver- kocht in verschillende winkels en online.
De kaartenseries zijn ook verkijgbaar bij Ikea in Nederland.

Hallmark planners/kalenders

Agendas, weekplanners, maandplanners, familieplanners en verjaardagskalenders geïllustreerd voor Hallmark. Verkocht in verschillende winkels en online in de BeNeLux, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Hallmark wenskaarten

Doosje met 6 verschillende wenskaarten geïllustreerd voor Hallmark. Verkocht in verschillende winkels en online in de BeNeLux, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Poppie

Een serie illustraties voor het nieuwe kraamzorgboek en website van Poppie kraamzorg.

www.verloskundigen-poppie.nl

Havelaar

Voor Havelaar verpakkingen bedacht ik verschillende designs voor verpakkingen voor de feestdagen. Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaarsdozen klaar voor personalisatie met bedrijfslogo.

Licentie

Ik werk veel op licentiebasis en ik zou graag met je samewerken! Interessante illustratie projecten, lettering en visualisatie voor kaar- ten, posters, stationery, magazines, boeken, kleding, website banners etc. Dit kan beide print of digitaal zijn.